Armeens verstild landschap nabij Zorats Karer

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 408133
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
88 gratis verzending!

Omschrijving

De windstille plek laat de bergen spiegelen en accentueert de gelaagdheid van het landschap. Deze plek bevindt zich in de zuidelijkste provincie van Armenië, dezelfde regio waar ook Zorats Karer (een soort Stone Henge) kan worden bezocht. Zie voor ZOrats Karer ook andere foto's van mij in de collectie Armenië

Over Anne Hana

Anne Hana profielfotoWelkom in mijn shop waarin ik mijn bonte verzameling foto's presenteer. De camera in de hand, betekent voor mij vooral vrijheid. Ook helpt het me om de wereld om mij heen beter te doorgronden. Ik ben graag buiten samen met mijn border collie Pietje.

Mijn werk is in de eerste plaats impressionistisch. Ik hou van een ongepolijste sfeer in mijn fotografie.

Niet zozeer het onderwerp heeft mijn focus, maar licht, kleur, vorm en ritme. Daarbij ben ik gefascineerd door alledaagse scenes, waar een ander wellicht zo aan voorbij zou lopen.

Een deel van mijn werk bestaat uit tweeluiken (diptieken, of in het Engels: diptyches). Twee beelden die samen een sfeer neerzetten. Daar hou ik erg van.

Voor mijn werk heb ik al naar vele delen van de wereld mogen reizen. In China, Amerika, Jemen en vrijwel alle Europese landen heb ik voor opdrachtgevers reportages gemaakt.

Mijn motto? "going out is really going in." (John Muir)

Wellicht tot ziens! Ik hoop dat u van mijn werk geniet. Hier in de webshop of misschien bij u aan de muur.

Anne Hana

Alle werken