Tweesprong in de bergen van Armenië bij zonsondergang

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 440905
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
88 gratis verzending!

Omschrijving

Dit berggebied met als belangrijkste nabije stad Nojemberjan in Armenie is nauwelijks bewoond. Het gebergte kent geen wegtekens en grenst aan Azerbeidzjan. De paar zielen die er wel een boerderijtje hebben, leven daar zonder gemakken als electriciteit en stromend water. Na ruim 4 uur dwalen (met onze lada niva, geen gps) door dit gebergte zonder eruit te kunnen komen, werden we in het donker meegenomen door een smokkelaar naar zijn huis waar we konden overnachten en ronduit werden verwend.

Over Anne Hana

Anne Hana profielfotoWelkom in mijn shop waarin ik mijn bonte verzameling foto's presenteer. De camera in de hand, betekent voor mij vooral vrijheid. Ook helpt het me om de wereld om mij heen beter te doorgronden. Ik ben graag buiten samen met mijn border collie Pietje.

Mijn werk is in de eerste plaats impressionistisch. Ik hou van een ongepolijste sfeer in mijn fotografie.

Niet zozeer het onderwerp heeft mijn focus, maar licht, kleur, vorm en ritme. Daarbij ben ik gefascineerd door alledaagse scenes, waar een ander wellicht zo aan voorbij zou lopen.

Een deel van mijn werk bestaat uit tweeluiken (diptieken, of in het Engels: diptyches). Twee beelden die samen een sfeer neerzetten. Daar hou ik erg van.

Voor mijn werk heb ik al naar vele delen van de wereld mogen reizen. In China, Amerika, Jemen en vrijwel alle Europese landen heb ik voor opdrachtgevers reportages gemaakt.

Mijn motto? "going out is really going in." (John Muir)

Wellicht tot ziens! Ik hoop dat u van mijn werk geniet. Hier in de webshop of misschien bij u aan de muur.

Anne Hana

Alle werken